Rekordkjøringen til kryptomarkedet er bare i det 70. minutt av spillet

BlockTower-investeringssjef: „Rekordkjøringen til kryptomarkedet er bare i det 70. minutt av spillet“

Finanseksperten gir Bitcoin og Altcoins 9 til 22 måneder for ytterligere betydelige gevinster.

Ari Paul, hovedinvestor for BlockTower Capital, er overbevist om at det nåværende rekordløpet i kryptomarkedet vil fortsette i minst ni måneder til som vil være vilt.

I en tilsvarende tweet fra 4. februar trekker Paul en sportslig Bitcoin Pro sammenligning ved å si at den nåværende oppadgående trenden er „i det 70. minutt av spillet“. Så det går sakte inn i den varme fasen.

I denne forbindelse forklarer han:

“Nå blir det vilt. BTC går opp, og så snart BTC faller igjen, vil ETH og noen store Altcoins og DeFi svinge opp, etterfulgt av et oppsving i mindre prosjekter. Det hele vil gjenta seg flere ganger. For å gjøre det veldig interessant, vil det i mellomtiden være nedgangstider mellom 30 – 60%. „

Pauls vurderinger inkluderer hele kryptomarkedet, dvs. Bitcoin (BTC) og alle „alternative kryptovalutaer“ (Altcoins). Ofte blir den fremtidige utviklingen sett separat på av markedslederen og resten av markedet, men eksperten er trygg på at ting vil fortsette å forbedre seg for hele markedet.

Hans metafor om at markedet for tiden er i „70. Spillminutt ”av en fotballkamp ser ut til å indikere at det nåværende rekordløpet snart vil ta slutt, men observasjonsperioden valgt av Paul viser at det fortsatt er mye tid igjen på klokken. I en påfølgende tweet gjorde han det klart at han plasserte „start av spillet“ i 2018 da kryptomarkedet hadde gledet til det da lave.

I en annen tweet gjorde han sammenligningen at rekordrunden i 2017 i begynnelsen av året bare var i det 50. eller 60. minutt av spillet, hvoretter den markedsledende kryptovalutaen kunne komme videre på rekordnivå senere.

Rekordkjøringen i 2017 blir gjentatte ganger sitert som et lysende eksempel på en høy fase i kryptoindustrien, fordi Bitcoin i løpet av denne tiden uventet klatret til rekordhøye 20 000 amerikanske dollar, noe som også ansporet mange andre kryptovalutaer. I 2018 fulgte imidlertid den store krasj. Rekordhøyden i 2017 kunne bare knekkes i desember 2020.

„Jeg anslår at vi fremdeles har en periode på 9 til 22 måneder foran oss,“ da Paul omtrent definerer gjenværende lengde på den nåværende oppadgående trenden. Når det gjelder prisutviklingen, legger han til: „Jeg spår at Bitcoin vil lande mellom 100.000 og 400.000 amerikanske dollar, men jeg er overbevist om at Altcoins vil prestere enda bedre relativt sett.“

Ekspertens kommentarer resulterte i en reell diskusjon på Twitter, der han nærmere spesifiserte sin analogi til tidspunktet for rekordløpet: “Min fotballsammenligning forårsaker tilsynelatende forvirring, da det åpenbart ikke er enighet om når og hvordan en oppadgående trend begynner individet fasene fortsetter. Så la oss utelate sammenligningen, og jeg vil forklare deg hvordan jeg ser løpet av markedssyklusene og hvor vi er nå. “

Paul klassifiserte deretter de enkelte syklusene siden 2018, inkludert krasjen i mars 2020, som først og fremst var forårsaket av utbruddet av koronakrisen.

Til tross for denne spesifikasjonen forblir vurderingene hans de samme

I forhold til her og nå forventer CIO for BlockTower Capital i utgangspunktet ytterligere gevinster for altcoins, forutsatt at Bitcoin forblir i en sidelengs bevegelse foreløpig. Den videre utviklingen avhenger imidlertid i stor grad av markedslederen: „Så lenge Bitcoin beveger seg sidelengs, antar jeg at altcoins vil prestere bra. På et eller annet tidspunkt vil imidlertid Bitcoin klatre bratt igjen, og Altcoins vil henge ut. Dette skyter igjen nye penger ut i markedet som alle drar nytte av. „