Bare noen få dager igjen for en Bitcoin-september nær å huske

Det er mindre enn en håndfull dager igjen i september, og derfor er det bare noen få dager igjen for Bitcoin Bank for å gjøre det til en måned å huske.

For å gjøre det til en for historiebøkene, må kryptovalutaen holde seg over to viktige nivåer, begge konvergerer sammen ved denne viktige månedlige avslutningen. Hvordan stearinlyset lukkes i september, kan sette scenen ikke bare for resten av 2020, men langt ut i 2021 og utover.

Hvorfor Bitcoins månedlige stearinlys i september er det mest avgjørende for krypto ennå

Bitcoin-prisen er alltid i et sentralt øyeblikk eller kryss som regelmessig påpekt av kryptoanalytikere og media. Og selv om de fleste øyeblikk virkelig er viktige, er det få som er så kritiske som denne månedlige lysestaken stenger onsdag 30. september.

Selv om den dagen vanligvis ikke er viktig, fordi det er det månedlige lyset i Bitcoin og andre kryptovalutaer som gjør det spesielt bemerkelsesverdig. Årsaken bak den vesentlige viktigheten er knyttet til prisaksjonen som spiller ut på den spesifikke tidsrammen.

I teknisk analyse tillegges de høyeste tidsrammene mest vekt når det gjelder generelle trendendringer. For eksempel er daglig vekst god og alt for okser, men når store grønne lys begynner å vises på ukentlige og månedlige tidsrammer, vet du at det blir et oksemarked.

Bitcoins månedlige avslutning for september har så mye på linjen, figurativt og bokstavelig. Og det er faktisk to linjer som konvergerer samtidig, sammenfallende med det som er den mest kritiske månedlige lukkingen i krypto potensielt ennå.

Fortellingen om to av de viktigste bjørnemarkedslinjene som konvergerer på en gang

I diagrammet over er Bitcoin-prisen på nytt å teste nedtrender „meme“ linjemotstand slått støtte. En lukking over dette nivået etterfulgt av en reversering med volum vil bekrefte et utbrudd i henhold til rene tekniske analyseregler.

I tillegg til motstand på vei nedover eller støttelinjer på vei, eksisterer støtte og motstand også horisontalt. Det har også en tendens til å eksistere med avrundede tall, for eksempel $ 10.000, eller gjentatte tegn som $ 6666.

Så avgjørende som omprøvingen av nedtrendelinjen er, en annen omprøve av horisontal motstand vendt støtte holder også på. I diagrammet nedenfor holder Bitcoin også en annen linje som er testet langt mer enn den nedadgående linjen har vært.

Begge trendlinjene blir testet på nytt som støtte, sier at det er noe spesielt som skjer i september måned 2020, og resultatet kan sette scenen for resten av året og utover.

Hvis Bitcoin virkelig bryter ut i et oksemarked, kan denne månedlige avslutningen bekrefte det. Etter det kunne det ikke være noe å se tilbake på noen priser under noen av disse trendlinjene, noen gang igjen.